Toogethr - Rij Bewust, Rij Toogethr

Op een sociale en efficiënte manier naar het Nationaal Sustainability Congres?

  • Minder CO2-uitstoot
  • Minder parkeerplekken bezet
  • Makkelijker en leuker

Match & rij samen!

Maak een rit aan door de datum, tijdstip en aankomstlocatie in te voeren in de Toogethr Ridesharing app. Geef hierin aan of jij gaat rijden of dat je een passagier bent. Bekijk vervolgens of je ritmatches hebt. Leuk weetje: je kan mensen uitnodigen op een rit die je kent.

Collega’s voor 1 dag

Met de Toogethr Ridesharing app maak je het rijden naar je werk makkelijker, leuker en duurzamer. Alleen nu in een ander tintje, namelijk samen rijden met andere deelnemers naar het Nationaal Sustainability Congres. Download de app, maak een rit aan en zoek naar jouw collega(‘s) voor 1 dag.

De community ‘Nationaal Sustainability Congres’

Vertrouwde communities zijn de basis van de Toogethr Ridesharing-oplossing. Een community is een veilige en gecontroleerde digitale omgeving, waarbinnen deelnemers van hetzelfde congres/event gericht kunnen communiceren en gekoppeld worden om samen te rijden naar de eventlocatie.

Gebruik de Toogethr app om naar het Nationaal Sustainability Congres te komen en maak kans op één van de gratis kaartjes voor de volgende editie van het Nationaal Sustainability Congres!

Vul hier het formulier in voor 4 november

Overzicht Nieuws