Panel: De nieuwe kijk van private equity firma's op duurzaamheid bij bedrijven 

Donderdag 23 november vindt het Nationaal Sustainability Congres plaats. Tijdens het ochtendprogramma zal een panel plaatsvinden met sprekers vanuit verschillende private equity firma’s o.l.v. dagvoorzitter Jeroen Smit.

De nieuwe wet- en regelgevingen, zoals de CSRD, dragen bij aan meer transparantie rondom de impact van bedrijven op mens en milieu. Investeerders hebben daardoor beter inzicht in hoe bedrijven presteren op het gebied van duurzaamheid en kunnen zo betere keuzes maken om te investeren in bedrijven die kiezen voor een duurzamere toekomst. Maar waar baseren ze deze keuzes op? Je hoort het van drie verschillende private equity firma’s (Carbon Equity, KKR, NPM Capital) in deze paneldiscussie. Zij nemen je mee in hun denkwijze en vertellen je welke punten je als bedrijf hoog op de agenda moet hebben staan om aantrekkelijk te zijn voor investeringen.

Schrijf je vandaag nog in om deel te nemen aan dit unieke congres! Schrijf je in voor 1 september a.s. en ontvang €100,- vroegboekkorting. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht Nieuws