Bezoek het congres en ontvang een Life Terra boom cadeau!

Let’s plant together!
Life Terra is het grootste Europese boomplantinitiatief met de missie om op ecologisch verantwoorde wijze 500 miljoen bomen te planten in Europa om klimaatverandering tegen te gaan. Hierbij betrekt Life Terra zoveel mogelijk particulieren, scholen en bedrijven om bewustzijn over klimaatverandering te creëren en om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden concrete klimaatactie te ondernemen.

Plant mee aan een gezonde toekomst
Als bedrijf kun je de (lokale) herbebossingsprojecten van Life Terra steunen door bij hen bomen te adopteren die je vervolgens cadeau kunt geven aan je medewerkers/klanten, of om een duurzaam teamuitje bij hen te organiseren waarbij je de kans krijgt om als team zelf bomen te planten.

Je maakt als bedrijf niet alleen impact door te investeren in gezonde natuur, maar je draagt ook bij aan de educatie van de toekomstige generatie. Elke donatie in de vorm van een planting-event draagt bij aan de uitbreiding van hun lesprogramma voor scholen: Terra Mission. Jouw bedrijf ontvangt daarnaast een eigen bomen dashboard met naam, logo en embedded banners voor gebruik op eigen kanalen. Zo maak je als organisatie jouw impact zichtbaar!

Life Terra is dit jaar ook aanwezig op de 22e editie van het Nationaal Sustainability Congres. Je kunt hen bezoeken op de Sustainability Fair. Om hun deelname te vieren en de uitstoot van ons congres te compenseren geeft de organisatie van het NSC dit jaar elke deelnemer van ons congres een Life Terra boom cadeau. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht Nieuws