Co-Moderator Kiki Boreel

Voordat Kiki Boreel actief werd als klimaatactivist en officieel benoemd werd als Klimaatambassadeur van de Toekomst door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, vloog zij als internationaal topmodel de wereld over. De vaak niet-duurzame mode-industrie verhoogde haar interesse voor duurzaamheid en inspireerde haar om zich te richten op milieuwetenschappen. Nu heeft Kiki de stap gemaakt van fashion model naar rolmodel en laat zien dat klimaatactivisme en diplomatie ook samen kunnen gaan. Met haar charisma en positieve energie, inspireert zij jong en oud op het gebied van duurzaamheid, klimaat en duurzame mode.

“We hebben niet 100 perfecte klimaatactivisten nodig maar miljoenen mensen die hun best doen”

Op donderdag 23 november vindt het Nationaal Sustainability Congres plaats met Kiki Boreel als co-moderator. Het thema van deze editie is Samen van ambitie naar transitie: een duurzame samenleving binnen een generatie! 

Aanwezig zijn op het Nationaal Sustainability Congres? Schrijf je dan in vóór 1 september a.s. en ontvang € 100,- vroegboekkorting, je betaalt €295,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht Nieuws