Early bird korting Nationaal Sustainability Congres t/m 1 juli!

De maatschappelijke opgaven (zowel milieu- als sociale uitdagingen) waarvoor we staan, zijn groter dan ooit maar inmiddels geagendeerd. De tijd begint te dringen om met drastische acties tot verbeteringen te komen en het tij te keren.

Niet voor niets committeerden bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties zich eensgezind achter de Sustainable Development Goals. Daarnaast zijn er doelstellingen gedefinieerd voor duurzame energie en CO2-reductie, zowel vanuit het Klimaatverdrag van Parijs, op Europees niveau als door Nederland zelf. Ook voor een onderwerp als circulaire economie zijn ambities vastgelegd.

Om alle doelen te realiseren, is een gestroomlijnde daadkrachtige samenwerking tussen deze actoren vereist. Met snelle en brede marktintroducties van innovaties, kostenefficiency, snelle leercurves, brede gedragsverandering en sturing. Daarover gaat deze editie van het Nationaal Sustainability Congres.

Early Bird tot en met 1 juli 2018
Schrijf in voor 1 juli a.s. via het online inschrijfformulier en ontvang maar liefst € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts €295,- excl. BTW i.p.v. €395,- excl. BTW.
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, lunch, koffiepauzes en programmaboekje.

Het NSC is sinds 2000 het grootste duurzaamheidscongres in Nederland, een jaarlijks ijkpunt naar een duurzaam Nederland en een trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken.

Overzicht Nieuws