Dubbele early bird korting tot 1 juli!

Op donderdag 11 november vindt de 20ste jubileumeditie van het Nationaal Sustainability Congres plaats bij Theater Gooiland te Hilversum. Met dit jaar als thema:

De Global Goals als kompas voor de Green Recovery
Vorig jaar (2020) werd het komende decennium uitgeroepen tot de ‘Decade of Action’. Nog 10 jaar te gaan om de Sustainable Development Goals (SDG’s) in 2030 te behalen. En daar moet veel, heel veel actie voor gebeuren. Toen brak de coronapandemie uit. Nog niet wetende hoe lang deze pandemie zou duren, werd al wel gesproken over de post-corona tijd. Er trad volop bewustwording op waar we als mensheid mee bezig zijn: het vernietigen van onze eigen leefomgeving en de aarde in het algemeen. De term ‘Green Recovery’ deed zijn intrede. Herstelfondsen voor bedrijven moesten alleen aangewend worden aan bedrijven die duurzaam zijn en aan langetermijnwaardecreatie doen. Herstel van de economie moet hand in hand gaan met investeringen in bijvoorbeeld het tegengaan van verdere klimaatverandering en de transitie naar een duurzame, nieuwe economie. Veel goede voornemens maar in maart jl. bleek uit een wereldwijd onderzoek van Oxford University dat slechts 18,0% van de aangekondigde hersteluitgaven als ‘groen’ kan worden beschouwd. Hoe komen we wel in actie en gaan we als consumenten en bedrijfsleven in de hoogste versnelling werken aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelen?

Dubbele early bird tot 1 juli
Registreer voor 1 juli a.s. via het online inschrijfformulier en profiteer van de dubbele vroegboekkorting! Je ontvangt € 150,- korting op de deelnameprijs en betaalt slechts € 245,- excl. BTW per persoon.

Het Nationaal Sustainability Congres is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. Een jaarlijks ijkpunt naar een duurzaam Nederland en een trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken.

Overzicht Nieuws