De sleutelrol van well-being op de werkvloer in het behalen van duurzaamheidsdoelen (SDG 3, 8 & CSRD)

Bijna een kwart van de SDG’s gaan over well-being, social en people. De duurzame bedrijfsvoering van nu vereist dus focus op de social impact van het health en safety beleid. Hoe bereid je jouw organisatie voor op de verplichte CSRD-doelen mét social impact, gemak en rendement?

Hashtagsam en 2DAYSMOOD laten je zien hoe je als organisatie een unieke kans hebt om een positieve impact te maken op het welzijn van medewerkers. Door deze in lijn te brengen met duurzaamheidsdoelen, kunnen organisaties een bloeiende en veerkrachtige beroepsbevolking creëren en bijdragen aan een betere wereld.

Gastspreker Geralt Turkenburg, ass. Director, Corporate Health & Safety bij Kyndryl laat je in een casus zien hoe hij zijn organisatie data-gedreven en impactvol voorbereid op de verplichte CSRD-doelen en daardoor een gezonde en betekenisvolle werkomgeving voor zijn medewerkers creëert.

Naderhand weet je hoe jij jouw duurzaamheidsdoelen kunt behalen: laagdrempelig, effectief en data-gedreven.

Op donderdag 23 november vindt de 22e editie van het Nationaal Sustainability Congres plaats in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Schrijf je in voor 1 september a.s. en ontvang €100,- vroegboekkorting. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht Nieuws