Climate Neutral Group - Schoon drinkwater voor een beter klimaat! Het kan en doe mee!

Leer hoe jouw organisatie, als integraal onderdeel van jouw CO2-reductie strategie naar Net Zero CO2 direct kan bijdragen aan de realisatie van ‘Schoon Water’ projecten in Afrika. Wereldwijd hebben ruim 750 miljoen mensen geen toegang tot schoon water, wat een grote impact heeft op de lokale bevolking en het klimaat. Wij zetten ‘schoon water’ projecten op in Afrika samen met partners, bedrijven, onze relaties en lokale organisaties. Door CO2 voordelen om te zetten in carbon credits, komt benodigde financiering beschikbaar om de projecten snel te realiseren. Hierdoor krijgen meer mensen in Afrika toegang tot schoon water en sanitair, vermindert de CO2 uitstoot en wordt de lokale economie gestimuleerd.

Geert Eenhoorn, Carbon Project Manager, Climate Neutral Group

Sessie B3 wordt aangeboden door Climate Neutral Group. Bezoek ook de stand van Climate Neutral Group op de Sustainability Fair.

Op 11 november vindt het Nationaal Sustainability Congres plaats in Gooiland te Hilversum. Het Nationaal Sustainability Congres is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. Een jaarlijks ijkpunt naar een duurzaam Nederland en een trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken.

 De deelname prijs bedraagt €395,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

 

Overzicht Nieuws