Climate Neutral Group - De route naar Zero CO2 voor boeketten van bloomon

bloomon is ambitieus als het gaat om duurzaamheid, waarbij klimaat een belangrijke pijler is. Leer van de aanpak die begon bij de CO2-footprint van de bloemen en het resoluut verkorten van ketens. Hoe het Climate Neutral Certification programma vervolgens hét handvat bood om proactief aan de slag te gaan en te blijven met het realiseren van reductietargets in lijn met Parijsakkoord. Door aanvullend via herbebossingsprojecten kan bloomon klimaatneutrale boeketten te kunnen leveren van kweker tot de voordeur; van begin tot eind gemonitord en onafhankelijk geverifieerd. Interview met Roy Barnhoorn van bloomon dat voor ieder type organisatie en sector, ook serviceproviders, een bron van inspiratie zal zijn voor pragmatische en ambitieuze reductie aanpak. Er is voldoende gelegenheid voor vragen en discussie!

   

Mark Huis in ’t Veld, Senior Carbon Advisor, Climate Neutral Group

Roy Barnhoorn, Sourcing & Sustainability, bloomon

Sessie C3 wordt aangeboden door Climate Neutral Group. Bezoek ook de stand van Climate Neutral Group op de Sustainability Fair.

Op 11 november vindt het Nationaal Sustainability Congres plaats in Gooiland te Hilversum. Het Nationaal Sustainability Congres is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. Een jaarlijks ijkpunt naar een duurzaam Nederland en een trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken.

 De deelname prijs bedraagt €395,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

 

Overzicht Nieuws