Climate Neutral Event Label

Het Nationaal Sustainability Congres kondigt met trots aan dat we het Climate Neutral Event label van South Pole hebben ontvangen.

We werken samen met South Pole, wereldwijd leverancier van klimaatoplossingen, om onze broeikasgasemissies te meten en onze onvermijdelijke uitstoot te compenseren. We hebben het South Pole Climate Neutral Event label ontvangen voor de 21e editie van het Nationaal Sustainability Congres.

Bij de CO2-voetafdruk is onder andere gekeken naar de locatie, catering, vervoersmiddelen, materialen van de komende editie van het congres. Klik hier om de resulten van de CO2-voetafdruk te bekijken. Wij hebben onze onvermijdelijke uitstoot gecompenseerd door een klimaatactie project van hoogwaardige kwaliteit te ondersteunen.

De onvermijdelijke uitstoot wordt compenseerd met het Kariba Forest Protection project in Zimbabwe. Het Karbia project beschermt bijna 785.000 hectare bos en dieren in het wild aan de zuidelijke oevers van Lake Kariba. Daarnaast implementeert het project verschillende gemeenschapsgerichte initiatieven. Lees hier meer over het project. 

Carbon offset FAQ FAQ on the Climate Neutral Label is in progress. ETA 14 October 2022.

Overzicht Nieuws