ANWB op weg naar een duurzame samenleving: hoe maken we impact en hoe monitoren we dit?

Veilige & schone mobiliteit. Duurzame producten & diensten. Dit ontstaat allemaal niet vanzelf. Wij laten zien hoe we dit bij de ANWB doen. We helpen Nederland om duurzamer onder weg te zijn en wij verduurzamen onze eigen bedrijfsvoering.

Ter voorbereiding op CSRD-compliance is ANWB gestart om met de Beezzz-app de CO2 uitstoot te meten. Voor de andere duurzaamheids-KPI’s ligt een concreet plan klaar. Leer hoe ANWB deze innovatieve tool inzet om alle disciplines te betrekken. IT-ers, data-analisten, inkopers, HR, Finance en nog veel meer andere ANWB’ers. We delen praktische inzichten en voorbeelden die illustreren hoe technologie en samenwerking de hoekstenen kunnen zijn voor een succesvolle en toekomstbestendige duurzaamheidsstrategie.

Laat je tijdens deze sessie inspireren door:

Op donderdag 23 november 2023 vindt de 22e editie van het Nationaal Sustainability Congres plaats. Het NSC is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld en kent een rijke historie met vele hoogtepunten. De deelname prijs bedraagt €395,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht Nieuws