Verplaatsing Nationaal Sustainability Congres naar 11 november 2021

De jubileumeditie van het Nationaal Sustainability Congres stond gepland voor dinsdag 17 november 2020 in Gooiland te Hilversum. In het kader van de kwaliteit en veiligheid hebben we besloten het Nationaal Sustainability Congres te verplaatsen. In samenwerking met onze partners, sprekers en locatie hebben we een nieuwe datum vastgelegd:

Save the date: donderdag 11 november 2021
Locatie: Gooiland te Hilversum

Zorgeloze inschrijving en deelname
We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en gespecialiseerde instanties zoals het RIVM. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen. Meer informatie over ons beleid rondom het COVID-19 virus vindt u hier.

Meld je aan voor 1 juli en ontvang € 100,- vroegboekkorting.

Programma
Het programma wordt doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

Overzicht Nieuws