Dagvoorzitter Jeroen Smit

Jeroen Smit (1963) studeerde Bedrijfskunde, werkt bij Het Financieele Dagblad (wat je opschrijft moet kloppen), als chef economie bij het AD (wat je opschrijft moet ook gelezen worden) en was hij hoofdredacteur-uitgever van FEM/de Week.  Sinds 2002 is hij ZZP-er, hij presenteerde NOVA, Buitenhof en verschillende radioprogramma’s, maakte de documentaire serie ‘Leiders Gezocht’ en het theatercollege ‘Bruto Nationaal Geluk’ (samen met Hans Sibbel). Tussen 2011-2015 was hij hoogleraar Journalistieke Vaardigheden aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Smit schreef drie bestsellers over leiderschap in het bedrijfsleven: Het Drama Ahold, ijdelheid & hebzucht aan de top,  De prooi, blinde trots breekt ABNAmro en Het Grote Gevecht & het eenzame gelijk van Paul Polman (totaal ruim 400.000 verkocht). Lees meer over Jeroen Smit op zijn website. 

Jeroen Smit, Dagvoorzitter, Onderzoeksjournalist en bestsellerauteur van ‘Het drama Ahold – ijdelheid en hebzucht aan de top’, De prooi – blinde trots breekt ABN AMRO’ en ‘Het grote gevecht – & het eenzame gelijk van Paul Polman’

Op donderdag 17 november vindt het Nationaal Sustainability Congres plaats met als thema: Van marathon naar sprint: de transformatie van duurzaamheidsdoelen naar nieuwe realiteit

Onze realiteit verandert met de dag. Klimaat gerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit. Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Immers, de tijd om te handelen was gister, niet morgen.

Aanwezig zijn op het Nationaal Sustainability Congres? Schrijf je dan in vóór 1 september a.s. en ontvang € 100,- vroegboekkorting, je betaalt €295,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie en registratie.

 

 

 

Overzicht Nieuws